top of page
  • Foto van schrijverMiranda

I am starting with the woman in the Mirror

Tja, ik heb deze quote gisteren gemaakt en in mijn nog te plaatsen mapje gezet. Want toen hij af was dacht ik "Op welke regel ben ik die uitzondering"?

Daar ik er geen antwoord op had heb ik hem gestald, tot vandaag.

"Ik ben de uitzondering op de regel dat maatje 38 het schoonheidsideaal is".

Dat gezegd hebbende, is het nu zo dat "I need to live up to it". Maar dat is nog niet zo eenvoudig. In een wereld waarin iedereen elkaar de maat meet, en in deze dus letterlijk, is het lastig. Toch is het iets wat Ik iedere dag zeg: "ik mag zijn zoals ik ben". Ik bepaal voor mijzelf waarin ik schoonheid zie en dat is mezelf als mens an sich op zielsniveau. Ik kan je aanraden dat mooiste schoonheidsideaal op deze wereld te leren aanschouwen.

Liefs Miranda


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page