top of page
  • Foto van schrijverMiranda

Met een knipoog...

De wondere wereld van je eigen hoofd, of beter gezegd in je eigen hoofd.

Van een mug een olifant maken heeft volgens mij een tweeledige betekenis. Het alom bekende gezegde wat betekend van iets kleins iets groters maken dan dat het is. Maar mijn tweede betekenis wat ik eraan geef is wat ons hoofd ermee kan. Namelijk beginnen bij een mug en eindigen bij een olifant. Als ik mijn gedachte de vrije loop geef, gaat het echt alle kanten op. Het gaat vaak nergens over, springt van links naar rechts. Waar er vaak geen enkel verband te ontdekken is waarom dan weer dit en dan weer dat door mijn hoofd gaat. Maar kan het zijn dat dit alleen bij mij is?

Omdat ik op zo een moment energetisch te veel opensta en de gedachten van alles en iedereen binnenkomen.

Hmm… maar misschien maak ik het nu groter dan dat het is…


40 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page