top of page
  • Foto van schrijverMiranda

With drops of Jupiter in her hair

Soms kom je via een omweg tot bijzondere dingen. Zo ook vandaag.

Hebben jullie hem de afgelopen 2 dagen ook gezien, Jupiter? Ik spotte hem vrijdag al. Aan manlief gevraagd welke richting het was, we kwamen uit op zuidoosten. Dus via Google het zuidoosten opgezocht. Yep... momenteel is Jupiter vanwege zijn stand goed te zien. Zaterdag nog eens gelezen of je hem beter kan bekijken. Daar ons een sterrenkijker ontbreekt was een verrekijker ook een mogelijkheid. Dus met 2 ooit gekregen verrekijkers en een toneelkijker, allen zonder statief, stonden we met zijn 3tjes te turen naar Jupiter. Geweldig, tevens ergens in het achterhoofd denkend toch maar ooit zo een sterrenkijker aan te schaffen. John en Kayleigh hadden het na een paar oooh's en aaaah's wel gezien. Ik kijk nog wat langer en ga een tijdje later, van dat niet steady kijken, wat misselijk terug naar binnen. Deze ochtend had ik zoiets is er geen quote over Jupiter. Via Pinterest kwamen er allerlei teksten uit een liedje naar voren. Nader onderzoek bracht me bij Train met Drops of Jupiter. Dacht het niet te kennen tot ik het opzette, maar niet nadat ik had gelezen wat het liedje betekende. Blijkt de zanger het geschreven te hebben nadat zijn mijn moeder aan kanker is overleden. Ik kan je wel zeggen dat vanaf vandaag dit liedje in mijn top 100 staat. Die tekst zo mooi.

Ik kan nu alleen maar denken 'Mam, did you sail across the Sun with drops of Jupiter in your hair...' Liefs Miranda


Drops of Jupiter. By Train

Now that she's back in the atmosphere With drops of Jupiter in her hair He-e-ey She acts like summer and walks like rain Reminds me that there's a time to change He-e-ey Since the return from her stay on the moon She listens like spring and she talks like June He-e-ey He-e-ey But tell me, did you sail across the sun? Did you make it to the Milky Way to see the lights all faded And that Heaven is overrated? Tell me, did you fall for a shooting star? One without a permanent scar and did you miss me While you were looking for yourself out there? Now that she's back from that soul vacation Tracing her way through the constellation He-e-ey She checks out Mozart while she does Tae-Bo Reminds me that there's room to grow He-e-ey Now that she's back in the atmosphere I'm afraid that she might think of me as Plain ol' Jane told a story about a man Who was too afraid to fly so he never did land But tell me, did the wind sweep you off your feet? Did you finally get the chance to dance along the light of day And head back to the Milky Way? And tell me, did Venus blow your mind? Was it everything you wanted to find? And then you miss me While you were looking for yourself out there Can you imagine no love, pride, deep-fried chicken Your best friend always sticking up for you Even when I know you're wrong? Can you imagine no first dance Freeze-dried romance Five-hour phone conversation The best soy latte that you ever had And me? But tell me, did the wind sweep you off your feet? Did you finally get the chance to dance along the light of day And head back toward the Milky Way? But tell me, did you sail across the sun? Did you make it to the Milky Way? To see the lights all faded And that Heaven is overrated? And tell me, did you fall for a shooting star? One without a permanent scar, and then you miss me While you were looking for yourself? Na, na, na, na, na, na Na, na, na, na, na, na And did you finally get the chance To dance along the light of day? Na, na, na, na, na, na Na, na, na, na, na, na And did you fall for a shooting star? Fall for a shooting star? Na, na, na, na, na, na Na, na, na, na, na, na And are you lonely looking for yourself out there?21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page