top of page
  • Foto van schrijverMiranda

Carrièreswitch... of aanvulling op...

In juli 2023 neem ik een besluit met betrekking tot mijn dagelijkse werkzame bestaan. Mensen die mij kennen weten dat mijn man en ik samen eigenaar zijn bij Bonné Maastricht. Wij maken kleine kartonnen verpakkingen als bijvoorbeeld Bonbon en Cadeaudozen. Alweer heel wat jaren terug kwam het Spirituele op mijn pad en ben ik gaandeweg mijn praktijk Panta Rhei Maastricht gestart, mijn Passie... De bedoeling was om ooit alleen met Panta Rhei door te gaan en Bonné Maastricht dan alleen door mijn man. Maar het komt... kwam er nooit van... De opzet van Panta Rhei is dat ik er geen tijdsdruk wil voelen. Een sessie duurt zolang hij duurt... Dat maakt dat het ook nooit mijn dagelijkse werk kan vervangen.

Echter bleef wel het gevoel dat ik mijn dagwerkuren voor een deel anders wilde gaan besteden. Ik heb iets met voeten, vandaar ook de voetreflex...

Al vaker was mij door mijn hoofd gegaan wat als ik pedicure word?

Om meteen ook de twijfel erop te voelen en vervolgens duizenden gedachtes die dan

de revue passeerden...

Kan ik dat wel... Nu nog, op deze leeftijd... Terug naar school, is dat wel raadzaam...

Alles onthouden, lukt me dat wel... Krijg ik de technieken onder de knie... Lukt ons dat met Bonné... Lukt mij dat in combi met Panta Rhei... Kan ik dat wel... Kan ik dat wel............. Maar gaandeweg steeds meer de rust genomen en vanuit die rust kwam ik steeds meer bij "Ja, ik ga dit doe."


Vorig jaar in augustus ben ik de opleiding gestart. Het was bij tijd en wijle echt een rollercoaster. Ik ben mezelf echt wel een paar keer flink tegengekomen. Onzekerheid vierde met regelmaat de boventoon. Maar met elke succes qua theorie examen groeide het zelfvertrouwen. De praktijklessen, van onbeholpen een kniptang in de handen en een hele les over 10 tenen bezig zijn... tot steeds meer lef en durf om dingen alleen te doen... Zo trots op dat hele proces. Trots op de praktijk die ik ondertussen aan het opstarten ben. Heart Feetcare pedicure by Miranda

Volgende week het laatste examen, het praktijkexamen... Spannend, dat is zeker maar iets waar ik ook zo aan toe ben. Vol vertrouwen dat tegemoet treden en dan het volgende hoofdstuk beginnen...

Geen carrièreswitch maar een geweldige aanvulling op wat ik al met zoveel passie doe, bezig zijn met mensen hun mentaal en fysieke welzijn. How lucky I am!20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page